Nenek Buat ‘Magik’ Dengan Jampi Serapah Pada Suaminya Hinggakan Suaminya Bagaikan Tak Percaya Apa Yang Berlaku

Nenek Buat ‘Magik’ Dengan Jampi Serapah Pada Suaminya Hinggakan Suaminya Bagaikan Tak Percaya Apa Yang Berlaku. Hanya dengan berbekalkan sebotol air, duit syiling, tuala, dan beberapa rangkap jampi serapah untuk menjayakan helah tersebut.

SAJAHEBOH.COM - Nenek Buat 'Magik' Dengan Jampi Serapah Pada Suaminya Hinggakan Suaminya Bagaikan Tak Percaya Apa Yang BerlakuSeorang nenek berjaya merakamkan detik-detik suaminya dikenakan olehnya. Sering kali terdapat pemahaman terhadap golongan warga yang telah berumur. Mengatakan bahawa apabila umur mereka semakin meningkat, perwatakan mereka juga berubah menjadi lebih serius.

Ini mungkin benar untuk sesetengah orang yang jelas bertukar perwatakan dengan usia, tetapi kita tidak seharusnya membuat kenyataan sewenang-wenangnya.

Sebelum ini ada juga artikel yang mengisahkan warga tua berseronok untuk mengisi masa lapang mereka dengan gurau senda, bermain permainan catur dan juga mengikuti golongan muda bersiar-siar. Dan ini tidak membuktikan bahawa semua warga emas adalah serius seperti yang dikatakan.

SAJAHEBOH.COM - Nenek Buat 'Magik' Dengan Jampi Serapah Pada Suaminya Hinggakan Suaminya Bagaikan Tak Percaya Apa Yang Berlaku

Marietta Spencer Tyks, seorang warga emas berasal dari South Bend, Indiana, berdiri di dapur dengan suaminya, Tommy Tyks. Kamera yang diletakkan di depan mereka merakam aksi Marietta, mengatakan bahawa dia akan melakukan ‘helah magik’ untuk Tommy. Apa yang dia miliki ialah sebotol air, duit syiling, tuala, dan beberapa rangkap jampi serapah untuk menjayakan helah tersebut.

SAJAHEBOH.COM - Nenek Buat 'Magik' Dengan Jampi Serapah Pada Suaminya Hinggakan Suaminya Bagaikan Tak Percaya Apa Yang Berlaku

Dia menjelaskan bahawa dengan sihirnya, duit syiling yang diletakkan di bawah botol itu akan masuk ke dalam botol. Setelah megatakan jampi serapah tersebut, dia membuka balik botol tersebut yang ditutupi tuala dan menjemput suaminya untuk memeriksa duit syiling tersebut. Dengan yakinkan bahawa syiling tersebut telah berada di dalam botol.

Dan dari saat itulah bermula apabila kegembiraan berlaku!

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *