Wanita Melahirkan Bayi Sendiri Dalam Kereta Yang Sedang Bergerak

Wanita Melahirkan Bayi Sendiri Dalam Kereta Yang Sedang Bergerak. Detik-detik yang mendebarkan sekaligus mengagumkan dirakam kamera amatur ketika seorang lelaki membawa isterinya menuju ke HOSPITAL dekat Houston untuk melahirkan bayi mereka.

SAJAHEBOH.COM - Wanita Melahirkan Bayi Sendiri Dalam Kereta Yang Sedang BergerakVideo berdurasi 4 minit itu menampilkan detik-detik yang sangat menegangkan dimana isteri akhirnya bersalin dalam kereta.

Hebatnya, wanita itu melahirkan bayinya sendiri tanpa bantuan orang lain kerana suaminya memandu. Isteri terus menjerit saat mengetahui bayinya keluar. Suaminya tetap memandu sambil merakam kejadian tersebut.

Suami hanya membantu membuka tali pinggang keledar untuk meperlancar proses persalinan.

SAJAHEBOH.COM - Wanita Melahirkan Bayi Sendiri Dalam Kereta Yang Sedang Bergerak

“Dia keluar dalam kereta!” Teriaknya setelah berjaya mengeluarkan bayi lelaki. “Ya Tuhan. Kau indah sekali! Ya Tuhan, apa yang harus aku lakukan. ”

Video itu dimuat naik dan telah ditonton lebih daripada 1.2 juta kali. Menurut Dailymail, bayi itu adalah anak ketiga daripada pasangan ini. Dua saudara perempuannya yang masing-masing berumur setahun dan dua tahun lahir di Bay Area Birth Center.

Video Saat Wanita Melahirkan Anak Sendiri Dalam Kereta Bergerak:

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *