Tak Sangka! Inilah Perkara Yang Disukai Wanita Tapi Dibenci Lelaki

Sungguh Tak Sangka! Inilah Perkara Yang Disukai Wanita Tapi Dibenci Lelaki. Info Fakta Tentang Lelaki. Kadang-kadang banyak wanita di luar sana tak tahu, perkara yang lelaki benci tentang wanita.

SAJAHEBOH.COM - Tak Sangka! Inilah Perkara Yang Disukai Wanita Tapi Dibenci LelakiHal ini boleh menyebabkan hubungan anda tidak kekal lama dan berpanjangan, oleh itu setiap wanita yang bercinta hendaklah mengetahui perkara yang pasangannya tidak suka. Ini adalah antara lima perkara yang boleh dikongsikan.

Menonton Drama Romantis Bersiri

Kebanyakan lelaki kurang minat menonton drama bersiri bertemakan romantis. Akan tetapi, kebanyakan wanita amat suka mengikutinya lebih-lebih lagi cerita Korea.

Membaca Novel Romantis 

Wanita mempunyai sifat kelembutan yang lebih besar dibanding lelaki sehingga dia minat membaca novel romantis atau mendengar lagu-lagu cinta. Namun kebanyakkan lelaki lebih suka membaca buku yang penuh aksi dan pertarungan.

SAJAHEBOH.COM - Tak Sangka! Inilah Perkara Yang Disukai Wanita Tapi Dibenci Lelaki

Bergosip

Sebenarnya wanita dan lelaki suka membicarakan hal orang lain ketika sedang berkumpul dengan teman-teman. Namun, lelaki tidak suka kebiasaan wanita yang suka membicarakan orang lain tanpa tahu kepastiannya.

Ambil Berat Akan Penampilan

Sebahagian besar lelaki tidak terlalu mengutamakan penampilan. Memakai kemeja, seluar panjang dan mungkin jam tangan sebagai aksesori sudah memadai. Sedangkan bagi wanita, penampilan adalah segalanya kerana senang dipuji sehingga mereka menghabiskan waktu yang cukup lama untuk bersiap.

Bermain Bersama Anak Kecil

Wanita memiliki naluri keibuan sehingga mudah bagi mereka mendekatkan diri dengan anak kecil. Sedangkan lelaki secara umumnya kurang minat bergaul dengan anak-anak. Lelaki kurang suka bermain, memanjakan anak, kerana mereka tidak ingin memperlihatkan sifat kelembutannya.

SO, itulah beberapa perkara yang disukai wanita tapi dibenci lelaki. Anda ada nak tambah apa-apa lagi tak? Boleh komen di bawah.

Credit: Petua Ibu

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *