Gadis Ini Buat Lagak Ngeri Seperti Mengikut Jejak Langkah Bapanya

Gadis Ini Buat Lagak Ngeri Seperti Mengikut Jejak Langkah Bapanya! Bindi Irwin yang berusia 19 tahun membuktikan bahawa dia mewarisi dan mengikut jejak ayahnya yang terkenal, menunjukkan daya tarikan semulajadi yang sama dan hubungan rapat dengan kesemua jenis haiwan.

SAJAHEBOH.COM - Gadis Ini Buat Lagak Ngeri Seperti Mengikut Jejak Langkah BapanyaSama seperti adiknya Robert, Bindi telah menjadi tumpuan sejak kecil lagi, setelah muncul dalam rancangan ayahnya The Crocodile Hunter pada usia enam bulan. Semasa penggambaran komersial, Steve Irwin meletak Bindi di belakang buaya dan berkata: “Anda sedang menonton Animal Planet dengan Crocodile Hunterdan keluarga!”

Dia telah mencuba segala macam perkara, daripada berlakon dan menyanyi, menjadi hos rancangan TV dan juga memenangi Dancing With The Stars.

Dunia telah menyaksikan dia membesar bersama ayahnya, selepas kematian ayahnya yang tragis dan sehinggalah ke hari ini.

SAJAHEBOH.COM - Gadis Ini Buat Lagak Ngeri Seperti Mengikut Jejak Langkah Bapanya

SAJAHEBOH.COM - Gadis Ini Buat Lagak Ngeri Seperti Mengikut Jejak Langkah Bapanya SAJAHEBOH.COM - Gadis Ini Buat Lagak Ngeri Seperti Mengikut Jejak Langkah Bapanya

Semangat sebenar Bindi adalah hidupan liar dan, seperti ayahnya, dia memiliki kelebihan yang istimewa dalam memberi inspirasi dan mesej pemuliharaan kepada dunia.

Dia masih hidup dan bekerja di Australia Zoo, yang diasaskan dan telah dikendalikan oleh keluarga Irwin sejak tahun 1970. “Saya telah menghabiskan seluruh hidup saya yang tinggal di sini, yang cukup gila, “katanya kepada E! Berita. “Saya mengambil masa sehingga berumur tiga tahun untuk menyedari bahawa kami tidak hanya datang ke zoo setiap hari, kami sebenarnya tinggal di sini.”

SAJAHEBOH.COM - Gadis Ini Buat Lagak Ngeri Seperti Mengikut Jejak Langkah Bapanya SAJAHEBOH.COM - Gadis Ini Buat Lagak Ngeri Seperti Mengikut Jejak Langkah Bapanya SAJAHEBOH.COM - Gadis Ini Buat Lagak Ngeri Seperti Mengikut Jejak Langkah Bapanya

Bersama ibu dan adiknya, Bindi memastikan warisan ayahnya tetap ada, dan Steve, seorang pahlawan tidak pernah dilupakan. “Kami mahu memastikan mesej hidupan liar dan pemuliharaannya berterusan,” katanya.

SAJAHEBOH.COM - Gadis Ini Buat Lagak Ngeri Seperti Mengikut Jejak Langkah Bapanya SAJAHEBOH.COM - Gadis Ini Buat Lagak Ngeri Seperti Mengikut Jejak Langkah Bapanya

“Kerana dia merupakan orang yang selalu membawa mesej pemuliharaan haiwan untuk membuka mata dunia dan kami tidak mahu mesej itu mati.”

 

Kredit: Era Baru

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *