Wanita Mengadu Sakit Perut Selama Sebulan, Namun Doktor Terkejut Apa Yang Dijumpai Dalam Perutnya Selepas Dibedah!

Wanita Mengadu Sakit Perut Selama Sebulan, Namun Doktor Terkejut Apa Yang Dijumpai Dalam Perutnya Selepas Dibedah! Seorang isteri di Colombia mendapati suaminya menipu dan berfoya-foya di luar sana. Suaminya kerap kali mengambil duit simpanannya.

SAJAHEBOH.COM - Sakit Perut Selama SebulanUntuk mengelakkan suaminya mengambil duit. Dia telah sembunyikan duit sebanyak $ 7,000 di sesuatu tempat yang pasti ramai yang terkejut. Dan perkara ini amatlah pelik.

Dia buat keputusan untuk makan ataupun telan sebanyak 57 keping 100 dolar dalam badannya melalui mulutnya.

Wanita berusia 30 tahun itu bernama Sandra Milena Almeida telah menyimpan sejumlah Wang di rumah sebagai wang simpanan keluarga untuk dibelanjakan bersama, tetapi setelah mengetahui bahawa suaminya kerap berfoya-foya menghabiskan duit di luar sana, Dia takut suaminya akan mengambil wang itu, kerana itu, dia buat keputusan untuk menelan kesemua wang itu!

Walau bagaimanapun, selepas beberapa hari, dia mula merasakan sakit perut yang sangat teruk.

Akhirnya dia meminta bantuan perubatan tetapi dia tidak mahu memberitahu doktor apa yang telah dilakukannya. Apabila X-ray, doktor baru mendapati ada seuatu sepanjang 3 cm yang tidak jelas pada perut dan usus kecil.

Selepas pembedahan, doktor terkejut melihat wang kertas 100 dolar dalam usus dan perutnya. Akhirnya doktor berjaya menyelamatkan wang bernilai 5700 dolar AS. Sebaik sahaja dibersihkan, wang itu masih boleh digunakan seperti biasa. Tetapi terdapat sebahagian kecil yang sudah dicerna oleh perutnya.

Doktor yang merawat, Juan Pablo Serrano, mengatakan bahawa pada masa itu mereka menganggap wanita itu bersembunyi dadah, tetapi ia menjadi wang kertas.

Ia benar-benar orang gila, apa pun yang ada dalam fikiran wanita ini! Jangan meniru dengan baik, masih terdapat banyak lagi tempat selamat yang selamat!

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *