Tips Mendapatkan Bibir Merah Idaman Setiap Wanita Yang Berkesan Dalam 24 Jam

Tips Mendapatkan Bibir Merah Idaman Setiap Wanita Yang Berkesan Dalam 24 Jam. Memiliki bibir sihat dan kemerah-merahan menjadi idaman setiap wanita. Pasti ramai diluar sana yang gusar jika bibir kering dan pecah-pecah kan?

SAJAHEBOH.COM - Tips Mendapatkan Bibir Merah Idaman Setiap Wanita Yang Berkesan Dalam 24 JamUntuk memiliki bibir yang cantik, kita perlu melakukan rutin tertentu untuk kekalkan bibir sentiasa lembut dan cantik. Antara cara mudah untuk kekalkan bibir merah yang ternyata berkesan dalam masa 24 jam sahaja adalah :

1. Keledek Merah

Sapukan potongan keledek merah ini pada bibir anda dua kali sehari supaya warna aslinya serap di bibir.

2. Minyak Zaitun

Sapu dan urut bibir anda menggunakan minyak zaitun setiap malam sebelum tidur. Khasiat minyak zaitun mampu melembutkan dan mencerahkan bibir anda.

SAJAHEBOH.COM - Tips Mendapatkan Bibir Merah Idaman Setiap Wanita Yang Berkesan Dalam 24 Jam

3. Madu

Madu mempunyai khasiat yang sangat baik untuk melembabkan dan sekaligus mencerahkan warna bibir.

4. Lidah Buaya

Aloevera dapat menyembuhkan bibir pecah dan sangat berkesan untuk menyembuhkan kulit kering. Untuk mendapat hasil yang terbaik sapukan aloevera di bibir anda setiap malam.

5. Minyak Almond

Minyak Almond mengandungi vitamin E yang mampu memberi kelembapan pada tahap maksimum dengan waktu yang singkat. Anda juga boleh gabungkan minyak almond dan madu sebagai sapuan harian sebelum tidur.

Selamat mencuba ya!

Sekian.

Kredit: Saja Kongsi

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *