Suami Sanggup Jual Isteri Kepada Dato Dengan Harga RM200,000

Dulu Masa Bercinta Bukan Main Lagi Nak Sehidup Semati, Tapi Kemudian Suami Sanggup Jual Isteri Kepada Dato Dengan Harga RM200,000! Ikuti kisah saudari ini seperti yang diceritakannya di laman social facebook.

SAJAHEBOH.COM - Suami Sanggup Jual Isteri Kepada Dato Dengan Harga RM200,000Mintak tolong hide fb saya dan profile. Saya tekanan dan kemurungan kerana sikap suami. Buat pengetahuan saya dah bercerai 2 kali dengan dia. Cerai kali pertama dulu kerana dia telah jual saya pada seorang dato yang nakkan saya dengan harga RM200k.

Masa itu saya buat bisness dengan 1 company, dato itu nakkan saya jadi isteri kedua dia, dan dia berbincang dengan suami kemudian suami tuntut RM200k untuk berjanji menceraikan saya dan bagi nikah dengan dato itu. Saya tak nak tapi duit dato tersebut dah bayar kepada suami.

Tak cukup dengan itu suami nak kereta hadiah perkahwinan kami yang saya beli pakai bersama untuk tukar dengan anak hak penjagaan. Saya tak boleh hilang anak saya tak sanggup, saya tukarkan nama kereta tersebut kepada dia.

Kemudian dia rujuk dengan saya semula setelah dato itu tak nikah dengan saya sebab saya tak nak dan keluarga saya halang hanya kerana anak.

Kemudia kami tak duduk bsama kerana faktor kerja dalam mase yang sama saya buat proses tukar nak bsama suami, kecewa bila saya dapat rampas hp suami rupanya mase dia dah pindah kl dia kaki mabuk, kaki betina, clubbing pernah mengaku berzina berkali-kali di club malam kl jalan doraisamy.

Saya btul2 nk buat tuntutan lawyer pada dia atas harta sepencarian dan anak. Saya tak boleh terima dia berjoli duit hasil jual saya dengan mabuk arak dan juga berzina. Anak selalu sakit ingatkan dia dan buat pengetahuan dia ni kerja kerajaan dengan atm.

Depan awek2 club sy wassap semua dia taburkan dengan duit. Saya btol kecewa semasa dia hdup sblm tu dia mnumpang sy kereta sy apa duit tak ckup hp sume sy beli.dia dah perjudikan umah tgga sy.tika sy nk cerai dia licik taknak lafazkan nk gantung tak bertali. dia merayu dtg jmpe sy di pahang junjung alquran bsumpah takkan mabuk dn berzina dgn betina club.

Tak lama selepas tu sy berpindah ke kl utk tunaikan tanggungjawab sy sebagai isteri duduk bsama,,tapi malangya hampir 5 bulan sy tggal bsama dia stiap kali sy balik pahang jenguk mak sy rupanya dia telah pun pergi mabuk juga dn simpan betina club yg dia kenal di club malam utk jd skandal dn pemuas nafsu dia. [sajaheboh.com]

Awalnya say atak tahu tapi dlm bualan puasa sy istikarah 3 kali sy dpt mimpi smpailah sy dpt bukti ade wanita antar gambar dia di club smasa hp suami sy hilang mabuk.sy btul xtahu.dia balik umah dia solat walau xckup 5 waktu. sy ajak dia ke masjid wat ibadah sama2 dia bg alasan.tapi mmg licik pandai simpan apa kegiatan dia.

Buat pengetahuan semenjak dia mabuk minum arak dia da mula pukul sy ,penah pukul semasa sy keguguran dn dia psoalkan sy kenapa sy mgandung dia xsuh pun…dn utk makluman semua sy juga bpurdah dh bhijrah pakaian tidak lagi berpakaian biasa mcm dlu sy jaga pakaian sy.namun sy lihat dia malu bila sy bjubaj bpurdah dia xpenh pgg tgn sy bg sy layanan zahir batin belaian..tp sentuh sy krn nafsu shj.

Sy juga ada sakit hal istihadah itu alasan dia makan luar.dia xpnh bawa sy berubat rawaTan masalah sy.kini bila sy dah tahu dia masih taknak ceraikan sy malah gelak bila sy sebut ajak hidup suasana agama.dia plekeh hukum Allah dia permain mainkan jer pasal agama sggup dia sumpah depan Alquran.sy amat terkilan.apa sy perlu buat ?bodohkah sy bg peluang dia utk btaubat nasuha dn bdoa lagi untuk dia.

Anak kami tengah sakit skrg ni.sy hnya fikirkan anak bg muka pd dia.sy nk tuntut harta sy balik tukar nama kereta dia enggan bg ,kerana tu aset dia berlagak ngn awek club di kl ni.adakah bdosa sy jika suami nk sy bpakaian xmnutup aurat bermake up tebal utk dia pandang ,tak malu pd kawan2 dia?dia sggup tggung dosa.sdgkan jiwa sy Allah dah tarik kpd kehdupan akhirat.bantu sy..kini sy masih tggal sebumbung jika bcerai sy tpkse cari u,ah d kl bawa ank hdp.sy susah byk buat loan krn dia dr awal kahwen lagi masalah kewangan…bg sy apa sy perlu buat.bila sy istikarah apa yg terbaik juga ttp nmpk wajah dia sy keliru adakah allah uji sy dgn tarbiah suami sy ni? tp sy manusia biasa xkuat iman sy kecewa sgt2.dia pilih jalan ke neraka sanggup buang ank dn bini.. demi arak dn betina.  – SAJA HEBOH

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published.