Saya Tampar Dia Sebab Dia Dah Curang 6 Kali, Tinggalkan Anak 2 Jam Tanpa Penjaga Di Playground

Saya Tampar Dia Sebab Dia Dah Curang 6 Kali, Tinggalkan Anak 2 Jam Tanpa Penjaga Di Playground! Hati isteri mana tak hancur apabila mendapat tahu suami tersayang bermain cinta di belakangnya.

SAJAHEBOH.COM - Saya Tampar Dia Sebab Dia Dah Curang 6 Kali, Tinggalkan Anak 2 Jam Tanpa Penjaga Di PlaygroundLebih sadis, si isteri membanting tulang mencari rezeki dan menjaga anak, malangnya suami tergamak berdating dengan perempuan lain.

Baru-baru ini, tular sebuah video pertengkaran di antara suami, isteri dan orang ketiga di Dataran Pahlawan Melaka. Sehingga kini, video itu sudah dikongsikan lebih 11 ribu dan ditonton lebih 500 ribu kali.

Menerusi video itu, kelihatan seorang wanita bertudung sedang mendukung anaknya, menjerit marah-marah seorang lelaki dipercayai suaminya kerana curang.

Mungkin kerana sudah hilang sabar, wanita terbabit bertindak menampar suaminya yang cuba menenangkannya.

“Aku pergi kerja, kau keluar dengan laki aku!” katanya.

Rata-rata netizen bersimpati dengan nasib wanita berkenaan dan mengecam tindakan lelaki terbabit yang sanggup mengkhianati kepercayaan isterinya.

SAJAHEBOH.COM - Saya Tampar Dia Sebab Dia Dah Curang 6 Kali, Tinggalkan Anak 2 Jam Tanpa Penjaga Di Playground

Pun begitu, segelintir netizen merasakan tindakan wanita terbabit agak melampau kerana dilihat mengaibkan suami sendiri di khalayak ramai.

SAJAHEBOH.COM - Saya Tampar Dia Sebab Dia Dah Curang 6 Kali, Tinggalkan Anak 2 Jam Tanpa Penjaga Di Playground

Apapun, diharap pasangan itu dapat menyelesaikan kekeruhan ini dengan baik. Anda boleh tengok Video Pergaduhan mereka di bawah:

Kredit: CARI / The Reporter

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *