Rakan Sekerja ‘Suami Orang’ Ajak Tengok Wayang, Bila Balik Tiba-tiba Saya Jadi Tak Tentu Arah

Rakan Sekerja ‘Suami Orang‘ Ajak Tengok Wayang, Bila Balik Tiba-tiba Saya Jadi Tak Tentu Arah! Assalamualaikum semua warga krt, ingin memperkenalkan diri sebagai farhani.

SAJAHEBOH.COM - Rakan Sekerja 'Suami Orang' Ajak Tengok Wayang, Bila Balik Tiba-tiba Saya Jadi Tak Tentu ArahSaya merupakan seorang fresh graduate dan diterima bekerja sebagai cashier di sebuah pasaraya di subang jaya.  Sewaktu tiba bekerja, di hati kecil saya ini hanya cuma ingin mencari duit sahaja.

Ceritanya begini, sewaktu 2 minggu saya bekerja di sana ‘suami orang’ yang saya namakan sebagai ashraff menegur saya, dia sangat-sangat mencuba untuk bercakap dengan saya tapi hakikatnya saya jual mahal nak mampos.

Pada satu hari dia ajak saya tengok wayang, katanya sebab kawan tak ada untuk teman dia. Saya cuma ikutkan sebab ingatkan cuma kawan-kawan sahaja.

Lepas dari tengok wayang, saya asyik teringatkan dia, malah keinginan untuk ‘bersama’ dengannya sangat tinggi.

Saya jadi pelik dengan keadaan saya dan saya buat keputusan untuk pulang ke kampung untuk berubat.

Akhirnya, saya diberitahu bahawa saya terkena ilmu pengasih iaitu minyak cenuoi. ..Allah…Allah.

Selepas kejadian itu saya ambil keputusan tinggalkannya…tapi perasaan sayang, rindu masih menebal. Selepas tinggalkan dia saya sakit yang teramat sangat-sangat. adakah minyak pengasih itu masih ada?

Tapi saya dah buang. Tiap malam namanya menjadi igauan. Saya penat…saya harap warga KRT dapat tolong saya.

kredit: KRT

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *