Penduduk Kampung Tiba-Tiba Lari Naik Ke Atas Bumbung Rumah. Rupanya Mereka Diserang Sesuatu Yang Menakutkan!

Penduduk Kampung Tiba-Tiba Lari Naik Ke Atas Bumbung Rumah. Rupanya Mereka Diserang Sesuatu Yang Menakutkan! Hari itu seperti mana biasa penduduk di sebuah kampung kelihatan tenang menjalani kehidupan harian mereka.

SAJAHEBOH.COM - Penduduk Kampung Tiba-Tiba Lari Naik Ke Atas Bumbung Rumah. Rupanya Mereka Diserang Sesuatu Yang Menakutkan! SAJAHEBOH.COMRata rata penduduk di kampung itu bekerja sendiri ala kadar namun hidup dengan aman di sana.

Menjelang petang, tiba tiba suasana itu bertukar panik dan menakutkan.Kelihatan penduduk masing masing cuba lari seperti ada sesuatu bahaya yang menyerang kampung mereka.

Lebih menghairankan banyak daripada mereka mencari tempat tinggi termasuk memanjat bumbung rumah masing-masing.

Setelah didekati ternyata kampung mereka sedang diserang! Diserang oleh seekor binatang buas yang cukup menggerunkan.

SAJAHEBOH.COM - Penduduk Kampung Tiba-Tiba Lari Naik Ke Atas Bumbung Rumah. Rupanya Mereka Diserang Sesuatu Yang Menakutkan! SAJAHEBOH.COM

Kampung itu sememangnya terletak berhampiran sebuah hutan tebal yang menjadi tempat tinggal atau habitat pelbagai jenis binatang buas yang berbahaya.

Mereka tidak tahu bagaimana untuk mengalahkan binatang berbahaya tersebut kerana pada waktu itu binatang itu terlihat begitu agresif dan boleh mendatangkan bahaya yang amat sangat termasuk maut.

Mujurlah ada juga penduduk yang terfikir untuk melaporkan perkara itu kepada pihat berkuasa termasuk polis.

SAJAHEBOH.COM - Penduduk Kampung Tiba-Tiba Lari Naik Ke Atas Bumbung Rumah. Rupanya Mereka Diserang Sesuatu Yang Menakutkan! SAJAHEBOH.COM

Apabila pihak polis tiba mereka telah mencuba pelbagai cara untuk menewaskan binatang tersebut.

Namun untuk menembak binatang itu ternyata sesuatu yang berbahaya kerana dikhuatiri boleh mengancam keselamatan penduduk kampung tersebut. [Sajaheboh.com]

Setelah mencuba berjam-jam akhirnya..tonton video di bawah sampai habis untuk mengetahui cerita selanjutnya dan apakah binatang menakutkan mereka itu.

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published.