Pendedahan Rahsia Cara Halus Rosakkan Gadis Melayu Oleh Lelaki Pakistan Ini Buat Ramai Terkejut

Pendedahan Rahsia Cara Halus Rosakkan Gadis Melayu Oleh Lelaki Pakistan Ini Buat Ramai Terkejut. Mengapa ramai anak gadis dan wanita sanggup mengikuti orang luar walaupun tanpa keizinan ibubapa.

SAJAHEBOH.COM - Pendedahan Rahsia Cara Halus Rosakkan Gadis Melayu Oleh Lelaki Pakistan Ini Buat Ramai TerkejutAda yang sanggup kahwin lari. Kemaruk cinta dengan warga asing yang datang ke Malaysia makin menjadi-jadi. Adakah alasan ketentuan Illahi atau ada agenda tersembunyi yang digunakan bagi menarik dan cinta yang meluap-luap sehingga sanggup “mengadaikan” apa sahaja.

Ramai wanita melayu terutama golongan yang cerdik ataupun pelajar IPTA dan IPTS TERPEDAYA dengan lelaki pakistan. Lelaki pakistan dikatakan menggunakan ilmu guna-guna untuk melariskan perniagaan, ilmu pukau untuk mengaut keuntungan.

Juga menggunakan ilmu pengasih untuk memperdaya wanita-wanita melayu. Lelaki Pakistan dikatakan pandai menggunakan ILMU PENGASIH terhadap wanita melayu.

Kerana kekuatan ilmu pengasih pakistan ramai wanita meminta dan merayu sendiri untuk dikahwini oleh lelaki pakistan.

Malah sanggup bertengkar dan menangis dihadapan keluarga untuk meminta persetujuan keluarga untuk berkahwin dengan lelaki pakistan.

Teramat pelik ramai yang percaya serta merta dengan mudah tanpa usul periksa akibat KEMARUK cinta lelaki pakistan.

Ilmu pengasih pakistan terlalu kuat sehingga ada yang sanggup ada yang LARI MENINGGALKAN KELUARGA.

Malah ada juga wanita yang sudah berkahwin sanggup tinggalkan SUAMI DAN ANAK-ANAK akibat PANAHAN dan KEMARUK cinta lelaki pakistan.

Tujuan pakistan menggunakan ilmu pengasih kepada wanita melayu adalah untuk mendapat kerakyatan kewarganegaraan malaysia. Lelaki pakistan juga dikatakan pandai melayani wanita, sehingga menjadi Ketagih Cinta Dan Seks.

Seperti filem hindustan, lelaki pakistan banyak memperdayakan wanita dengan cerita-cerita sedih tentang keluarga mereka. Tentang perniagaan mereka ditipu, dan bermacam-macam lagi.

Sebagai contoh ‘mereka akan bercakap tentang kekayaan keluarga mereka yang telah bankrup akibat ditipu oleh saudara-saudara mereka dan bermacam-macam lagi.

Dengan kata-kata ini mereka akan meminta bantuan wang daripada wanita untuk menjalankan perniagaan sendiri kononnya tidak mahu mengharapkan keluarga yang tinggal di Pakistan. Cerita tentang keindahan kampung halaman mereka.

Ramai wanita terpedaya dengan cerita-cerita indah begini. Terutama bagi wanita yang ingin memiliki PERNIAGAAN SENDIRI dan mengharapkan lelaki pakistan tersebut akan MENGURUSKAN perniagaan mereka.

Jadi awas kepada wanita-wanita terutama pelajar-pelajar IPTA dan IPTS jangan tertipu dengan kata-kata lelaki asing terutama dari Pakistan.

PERINGATAN bagi wanita melayu, jangan terlalu RAPAT dengan lelaki asing terutama lelaki dari Pakistan kerana mereka pandai bermain kata disamping menggunakan ILMU PENGASIH untuk menjerat wanita melayu.

Ada juga yang BERLAGAK ALIM dan bercerita tentang AGAMA untuk memperdaya wanita. Lelaki pakistan sanggup untuk membuat wanita melayu tinggalkan suami dan anak-anak. Bagi yang bertunang akan putus tunang. Bagi yang bercinta akan putuskan hubungan serta merta.

Pada permulaan lelaki pakistan akan menunjukkan sikap biasa sahaja dan sikap merendah diri. Sehingga wanita tersebut sendiri minta untuk dikahwini, mereka akan membelanjakan wang untuk tarik minat wanita.

Apabila sudah berkahwin mereka akan mengikis harta wanita tersebut sedikit demi sedikit sehingga habis dan akan meninggalkan wanita tersebut untuk mencari mangsa lain. Lelaki Pakistan juga dikatakan malas bekerja. AWAS sudah ramai TERPEDAYA.

Banyak kes yang melibatkan lelaki pakistan dan wanita melayu. Tidak kurang juga dengan kes dera, pembunuhan dan culik. Terdapat juga kes rakaman aksi lucah yang melibatkan wanita melayu dan lelaki pakistan. Lelaki pakistan juga dikatakan amat cemburu sehingga tidak akan bagi wanita mendekati lelaki. Malah ada yang sanggup memisahkan dengan ahli keluarga.

Di Pakistan sendiri ramai wanita disimbah cecair asid kerana cemburu dengan alasan ingin menjaga kehormatan keluarga. Malah ada wanita dibunuh kerana menari. Pihak berkuasa Pakistan sendiri tidak mampu melakukan apa-apa terhadap keganasan yang melibatkan wanita.

TANDA terkena ILMU PENGASIH Pakistan :

Orang yang dari dulu kita tak berapa suka, tiba-tiba jadi suka sangat dan nak kahwin. Malah meminta-minta untuk dikahwini. Sebelum tidur selalu terbayang dan mimpi indah tentang orang sama berhari-hari.

Perkahwinan tiba-tiba dibatalkan kerana suka orang lain, tiba-tiba malas melayan suami/isteri. Bagi yang sedang bercinta tiba-tiba menukar calon disaat-saat akhir. Menjadi angau dan sentiasa ingin mendampingi orang tersebut.

Bukan semua tetapi Kebanyakan Lelaki Pakistan menggunakan ILMU Pengasih. Dan terlalu banyak kes yang melibatkan lelaki pakistan. Kita harus berhati-hati dan jika boleh jangan PERCAYA dan cuba Jauhkan Diri terus dengan mereka. Bermacam-macam teknik mereka akan lakukan untuk Menjerat Wanita Melayu. Semata-mata untuk memenuhi hasrat yang tersembunyi.

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *