Orang Jepun First Time Makan Murtabak, Reaksi Dia Cukup Kelakar

Orang Jepun First Time Makan Murtabak, Reaksi Dia Cukup Kelakar Malaysia terkenal sebagai destinasi syurga makanan. Bukan hanya tertarik dengan keunikan budaya majmuk, ramai pelancong berkunjung ke negara ini untuk menikmati aneka makanan di seluruh pelusuk Malaysia.

SAJAHEBOH.COM - Orang Jepun First Time Makan Murtabak, Reaksi Dia Cukup KelakarBermacam-macam jenis makanan boleh dicuba dari makanan Melayu, Cina, India, Barat, semuanya boleh didapati dengan mudah dan murah.

Sekumpulan lelaki Jepun dirakam menikmati juadah popular di bulan puasa, murtabak untuk pertama kali. Boleh ke mereka terima?

Berkongsi makan sekeping murtabak, teruja masing-masing!

Seorang gadis memuatnaik video rakan-rakannya menikmati murtabak yang dikongsi sesama mereka. Dengan hanya satu gigitan, kesemua mereka tidak dapat menyembunyikan riak wajah teruja. Sedap sangat agaknya.

Ternyata kelima-lima mereka menyukai juadah itu setelah kesemuanya merasai juadah berkenaan. Walaupun tidak difahami butir percakapan mereka, kesemua mereka dilihat cukup gemar dengan murtabak walaupun dimakan tanpa kuah.

Sumber: glutentagbij / Ohbulan

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *