Memang Kreatif Cara Awek Ini Buat Untuk Menarik Perhatian Pelanggan

Memang Kreatif Cara Awek Ini Buat Untuk Menarik Perhatian Pelanggan. Untuk menarik lebih banyak pelanggan, awek ni buat cam ni di depan orang ramai! Bila dia buka mulut semua orang pengsan dah! Tu awak ke nie? Buat semua orang lawak sampai pecah perut.

SAJAHEBOH.COM - Memang Kreatif Cara Awek Ini Buat Untuk Menarik Perhatian PelangganLain kali kalau jumpa ada awek cantik perlu lihat betul-betul dulu, sebab bukan semua awek ialah ‘awek’. Lelaki akan faham.. haha

Zaman sekarang nie nak cari duit pun bukan senang. Makin banyak orang keluar buat bisness dan fikir cara-cara yang kretif untuk menarik perhatian pelanggan supaya dapat hasilkan jualan. Susak jugak zaman ni kalau nak cari duit. Kalau tidak buat promosi, tidak ada orang akan lihat kedai awak. Cara yang kretif biasanya dapat menarik bebola orang ramai.

Lepas tu buat orang ramai tertarik dengan apa yang awak buat atau cuba nak sampaikan. Makin banyak orang lihat awak, makin banyak peluang awak boleh buat presentation kepada mereka dan seterusnya hasilkan jualan.

SAJAHEBOH.COM - Memang Kreatif Cara Awek Ini Buat Untuk Menarik Perhatian Pelanggan

Mari lihat cam mana ‘awek’ ni tarik pelanggan. Memang tidak sangka ‘awek’ ni sanggup buat cam ni demi untuk menarik lebih banyak pelanggan. Memang sangat unik, sebab bukan semua orang berani buat cam ni kat depan orang ramai.

Kalau awak ada pergi sana, bila dia buka mulut dan cakap pasti buat awak mau pengsan dah.. suara dia… seram ni!!

Video:

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *