Anjing Ini Tahu Sesuatu Yang Buruk Akan Berlaku Dan Lantas Melarikan Diri. Apa Yang Terjadi Selepas Itu Amat Mengejutkan!

Anjing Ini Tahu Sesuatu Yang Buruk Akan Berlaku Dan Lantas Melarikan Diri. Apa Yang Terjadi Selepas Itu Amat Mengejutkan!

SAJAHEBOH.COM - Anjing Ini Tahu Sesuatu Yang Buruk Akan Berlaku Dan Lantas Melarikan Diri. Apa Yang Terjadi Selepas Itu Amat Mengejutkan! SAJA HEBOH https://www.facebook.com/sajaheboh/Benarkah haiwan seperti burung, kucing dan anjing mempunyai pancaindera tertentu yang tidak dimiliki oleh manusia biasa.

Manusia dianggap istimewa kerana dicipta dengan begitu sempurna berbanding dengan hidupan lain. Tetapi mungkin ada beberapa kelebihan lain yang ada pada haiwan yang mungkin tidak diketahui oleh kita.

Di pinggir pantai, kita akan mendapati fenomena luar biasa dimana terdapat jumlah burung berhijrah dalam jumlah yang luar biasa, mungkin juga kehadiran hidupan laut di pinggir pantai yang luar biasa jumlahnya dan selang beberapa hari berlaku pula kejadian “tsunami” atau ombak tinggi.

Video dibawah mungkin dapat merungkaikan perbalahan sesetengah pihak yang mempertikaikan akan keistimewaan haiwan peliharaan ini dimana haiwan seperti anjing mampu meramal akan kehadiran bencana seperti gempa bumi dan yang seangkatan dengannya.

SAJAHEBOH.COM - Anjing Ini Tahu Sesuatu Yang Buruk Akan Berlaku Dan Lantas Melarikan Diri. Apa Yang Terjadi Selepas Itu Amat Mengejutkan! SAJA HEBOH https://www.facebook.com/sajaheboh/

Sophie, seekor anjing betina yang tinggal di Humboldt County, California bersama tuannya Jessica dan Brian membuktikan bahawa haiwan mempunyai pancaindera luar biasa dalam meramal akan kehadiran gempa bumi.

Sophie merasakan sesuatu yang tidak kena selepas menghidu lantai dan terus lari menyelamatkan diri.  Dia akhir video, anjing ini sudahpun keluar dari bangunan dengan beberapa orang yang lain.

Sila tontoni video dibawah untuk gambaran lebih lanjut. Hebat kan anjing ni.

Lihat juga aksi comel anjing bantu anak kucing yang menarik untuk bacaan ini.

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *