Keajaiban Air Laut Tiba-Tiba Hilang Di Long Island

Keajaiban Air Laut Tiba-Tiba Hilang Di Long Island. Taufan Irma yang membawa angin berkelajuan lebih 321 kilometer sejam pada hari Jumaat telah menyebabkan berlaku fenomena luar biasa di Bahamas.

SAJAHEBOH.COM - Keajaiban Air Laut Tiba-Tiba Hilang Di Long Island LIKE FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/sajaheboh/ SAJA HEBOHPengguna Twitter @Kaydi_K dari Long Island menerusi tweet berkata, “Saya tidak percaya sekarang.Ini adalah Long Island, Bahamas dan laut telah hilang!!!”

Wanita itu turut memuat naik rakaman video berdurasi dua minit memaparkan dia berjalan di atas ‘laut kering’ yang hanya dilitupi pasir dan lumpur itu.

Seorang lagi pengguna laman blog mikro, @deejayeasya bagaimanapun menghantar tweet gambar di pantai berbeza di Bahamas yang menunjukkan ia kembali seperti biasa dalam tempoh kurang 24 jam.

SAJAHEBOH.COM - Keajaiban Air Laut Tiba-Tiba Hilang Di Long Island LIKE FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/sajaheboh/ SAJA HEBOH SAJAHEBOH.COM - Keajaiban Air Laut Tiba-Tiba Hilang Di Long Island LIKE FACEBOOK PAGE: https://www.facebook.com/sajaheboh/ SAJA HEBOH

Susulan kejadian itu, Perkhidmatan Cuaca Terp menjelaskan ‘angin kencang’ telah menyebabkan air laut itu ‘ditarik’ dari teluk.

“Angin kencang yang dibawa taufan Kategori 5 itu telah ‘menyedut’ air dari teluk cetek hingga menghasilkan kesan seperti sebelum tsunami,” ujar agensi itu lagi.

VIDEO:

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *