Video Comel Anak Kecil Menjawab Ketika Kena Marah Bapa Kerana Main Gunting

Video Comel Anak Kecil Menjawab Ketika Kena Marah Bapa Kerana Main Gunting. Budak kecil memang suka bermain dan itu memang tidak boleh dinafikan. Video seorang bapa memarahi anaknya telah mendapat perhatian netizen di media sosial.

SAJAHEBOH.COM - Video Comel Anak Kecil Menjawab Ketika Kena Marah Bapa Kerana Main GuntingVideo yang telah ditonton lebih daripada dua juta pengguna Facebook itu memaparkan seorang kanak-kanak perempuan dimarahi ayahnya kerana bermain dengan gunting.

Lucunya, apabila dimarahi kanak-kanak perempuan itu membalas dengan jawapan yang spontan dan mencuit hati penonton.

Bapa tersebut yang risau dengan keselamatan anaknya telah menegur dan mengingatkan kanak-kanak itu agar tidak bermain dengan objek tajam.

SAJAHEBOH.COM - Video Comel Anak Kecil Menjawab Ketika Kena Marah Bapa Kerana Main Gunting

Setelah dimarahi, riaksi spontan anak kecil itu yang takut dan cuba untuk menyalahkan abangnya telah mendapat pelbagai komen daripada netizen.

Kebanyakannya mengatakan bahawa anak kecil itu bijak menjawab selain reaksinya yang dianggap comel dan lucu.

Video tersebut juga telah mendapat lebih dua juta tontonan sejak di kongsikan selain turut mendapat beribu-ribu perkongsian dan mendapat beribu-ribu likes. Selain itu, video itu juga turut dikongsikan oleh page-page media yang lain juga turut berminat untuk berkongsikan di page mereka.

Comelnya dia kena marah ayah sebab main gunting, kesian pun ada ???

Posted by Saja Heboh on Monday, 7 May 2018

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *