Minum Ramuan Ini Setiap Pagi Sebagai Penawar Darah Tinggi, Kolesterol Tinggi Dan Kencing Manis

Minum Ramuan Ini Setiap Pagi Sebagai Penawar Darah Tinggi, Kolesterol Tinggi Dan Kencing Manis. Tahukah anda, Lemon mengandungi flavonoid polyphenolic yang membantu mengurangkan tahap kolesterol buruk (LDL).

SAJAHEBOH.COM - Minum Ramuan Ini Setiap Pagi Sebagai Penawar Darah Tinggi, Kolesterol Tinggi Dan Kencing ManisDi samping itu, ia juga mengandungi vitamin C dan B yang membersihkan saluran darah, dan akibat yang melindungi keadaan dan penyakit-penyakit yang berkaitan (penyakit tiga serangkai) dengan tekanan darah tinggi, penyakit kencing manis dan penyakit jantung.

Inilah resepi yang kita mesti sediakan dan cuba.

Bahan-bahan:

  • 500ml air
  • 6 lemons
  • Madu (pilihan)

Cara mengamalkannya:

  1. Pertama sekali, benar-benar basuh lemon tersebut, kemudian dipotong dua. Selepas itu, letakkan lemon tersebut di dalam periuk yang penuh dengan air dan direbus selama 3 minit.
  2. Apabila ia mendidih dan biarkan sehingga sejuk selama 10 hingga 15 minit, kemudian buang lemon tersebut. Mengisi cawan dengan air ini dan simpan bahagian selebihnya untuk kegunaan akan datang. Jika anda ingin rasa manis, anda harus menggunakan madu.

Minum pagi dengan perut kosong dan menikmati faedah-faedah yang ditawarkan! Jom Amalkan!

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *