Malu Ada Tanda Hitam Celah Peha Dengan Pasangan? Ini Cara Atasi Tanda Hitam Di Celah Peha Dengan Berkesan

Malu Ada Tanda Hitam Celah Peha Dengan Pasangan? Ini Cara Atasi Tanda Hitam Di Celah Peha Dengan Berkesan. Hitam di celah peha atau celah kangkang dan ketiak mungkin hanya menjadi rahsia anda kerana ianya di tempat yang tertutup.

SAJAHEBOH.COM - Malu Ada Tanda Hitam Celah Peha Dengan Pasangan? Ini Cara Atasi Tanda Hitam Di Celah Peha Dengan BerkesanNamun apabila telah menikah ehem ehem hmm sudah tahukan, ok hitam di kelengkangan terkadang juga dapat membuat anda jadi kurang percaya diri sama pasangan anda, nah untuk mengatasi permasalahan itu terdapat banyak cara untuk menyingkirkan tompok hitam di kelengkangan.

Apa sebenarnya penyebabnya celah kangkang menjadi hitam? aspek hormonal ataupun akibat iritasi pada lipatan selangkangan dekat paha yang meninggalkan pigmentasi berlebihan. Wanita dengan berat tubuh berlebihan kerap alami permasalahan ini.

Resistensi insulin yang sering berlangsung pada wanita dengan berat tubuh mengakibatkan warna lebih gelap pada area lipatan. Jangan sampai resah serta bingung berikut ini cara menyingkirkan hitam di selangkangan :

  1. Langkah memutihkan serta singkirkan tompok hitam di celah kangkang dengan kapur sirih serta limau nipis.
  2. Campur ke-2 bahan itu hingga benar-benar tercampur.

SAJAHEBOH.COM - Malu Ada Tanda Hitam Celah Peha Dengan Pasangan? Ini Cara Atasi Tanda Hitam Di Celah Peha Dengan Berkesan

  1. Lalu berikan di bagian yang hitam hingga rata pada saat habis mandi.
  2. Atau dengan cara kombinasi timun serta lemon dan usap hingga 20 minit lalu bersihkan dengan air hangat.

Selamat mencuba!

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *