Lima Orang Ditelan Lubang Besar Yang Muncul Secara Tiba-tiba Ketika Menunggu Bas

Lima Orang Ditelan Lubang Besar Yang Muncul Secara Tiba-tiba Ketika Menunggu Bas. Rakaman CCTV laluan pejalan kaki di bandar utama wilayah Harbin, utara China tiba-tiba runtuh membentuk lubang besar menelan empat orang dengan seorang wanita berpegang pada tebing sebelum mereka diselamatkan, tersebar di China.

SAJAHEBOH.COM - Lima Orang Ditelan Lubang Besar Yang Muncul Secara Tiba-tiba Ketika Menunggu Bas https://www.facebook.com/sajaheboh/Menurut stesen televisyen wilayah itu, Heilongjiang Network Broadcasting Television, kejadian berkenaan yang berlaku sempat dirakam CCTV ketika kejadian.

Tiga orang jatuh ke dalam lubang, seorang wanita berpaut pada paip dan seorang lagi yang sedang berdiri di tepi tebing terjatuh ke dalam lubang.

SAJAHEBOH.COM - Lima Orang Ditelan Lubang Besar Yang Muncul Secara Tiba-tiba Ketika Menunggu Bas https://www.facebook.com/sajaheboh/

SAJAHEBOH.COM - Lima Orang Ditelan Lubang Besar Yang Muncul Secara Tiba-tiba Ketika Menunggu Bas https://www.facebook.com/sajaheboh/

Mangsa terbabit dipercayai sedang menunggu bas kerana lubang berkenaan berlaku berhampiran perhentian bas.

Orang ramai berjaya menarik keluar semua mangsa dari dalam lubang besar sedalam kira-kira tiga meter itu dan mereka bernasib baik kerana hanya cedera ringan.

Rakaman CCTV Tempat Kejadian:

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *