Lelaki Suka Mengintai Rumah Pelajar Wanita, Apa Berlaku Kemudiannya Sungguh Di Luar Jangkaan!

Lelaki Suka Mengintai Rumah Pelajar Wanita, Apa Berlaku Kemudiannya Sungguh Di Luar Jangkaan! Nama aku Aisyah. Asal dari Muar Johor. Aku tinggal di rumah sewa bersama kawan kawan masa belajar di Universiti.

SAJAHEBOH.COM - Lelaki Suka Mengintai Rumah Pelajar Wanita, Apa Berlaku Kemudiannya Sungguh Di Luar Jangkaan!Malam baru baru ni aku perasan lelaki ini sedang asyik ” skodeng” melalui tingkap rumah aku. Sekarang aku belajar di salah sebuah universiti tempatan di Pahang. Sejak tahun lepas Aku tinggal di rumah sewa bersama 3 lagi rakan aku di sebuan taman perumahan. Sejak baru-baru ni aku menjadi takut untuk tinggal di rumah sewa aku bersendirian.

Ini kerana kami telah perasan ada seorang lelaki muda dalam lingkungan 20-an, yang tinggal betol-betol berhadapan rumah sewa kami selalu memerhatikan kami seolah-olah mahu ‘makan’ kami. Lelaki ini pasti sahaja akan berada di depan rumahnya apabila kami hendak keluar rumah untuk ke kelas.

Baru-baru ni saya telah nampak lelaki ini berada di depan rumahnya memerhatikan saya sedang menjemur pakaian di hadapan rumah. Perkara ini membuatkan saya sangat tidak selesa kerana kami jugak menjemur pakaian dalaman kami sekali.

Saya terpaksa jugak jemur di luar rumah kerana jika jemur didalam rumah baju2 akan berbau lembab & tidak menyenangkan. Saya perasan apabila saya menjemur pakaian dalam saya, lelaki itu semakin teruja melihat saya. Dia kelihatan teruja tanpa segan silu. Dari situ saya agak lelaki ini mungkin bermasalah.

Pada suatu hari, ketika saya berada dalam bilik mahu menukar pakaian, saya perasan ada seseorang berada di luar rumah tepi tingkap sedang mengendap tingkap rumah kami. Atau boleh guna istilah “skodeng”.

Saya sangat terkejut & terus memberitahu teman serumah saya yang mempunyai seorang abang yang tinggal dikawasan berhampiran. Sebaik sahaja menerima panggilan telefon, abang kepada kawan saya terus bergegas datang bersama 3 rakannya.

Nak dijadikan cerita, lelaki gatal tadi masih lagi berada di tingkap rumah kami & tidak menyedari kehadiran abang kawan saya tadi. Lelaki gatal itu dilihat sedang asyik bermain “anu” nya di tepi tingkap itu.

Berang dengan kejadian itu,abang kawan saya & rakan2nya telah bertindak memberkas & mengajar lelaki itu habis-habisan sebelum diserahkan kepada pihak polis. Pada malam itu juga polis datang ke rumah untuk ambil keterangan & membawa lelaki gatal itu pergi. Rupa-rupanya lelaki itu adalah seorang penagih dadah yang memang dikehendaki oleh polis.

Saya lega masalah ini sudah selesai. Walaubagaimanapun saya menasihati para wanita diluar sana supaya kurangkan membuka tingkap rumah & menarik perhatian lelaki buaya disekeliling dengan berpakaian seksi di luar rumah kerana bimbang hal seperti ini akan terjadi lagi.

Sekian.

Sourse: Karya MMSS

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *