Kelahiran Menakjubkan Bayi Kembar Berpegangan Tangan Ketika Dilahirkan, Kebarangkalian Berlaku 1 Dalam 10,000 Kelahiran

Kelahiran Menakjubkan Bayi Kembar Berpegangan Tangan Ketika Dilahirkan, Kebarangkalian Berlaku 1 Dalam 10,000 Kelahiran. Kelahiran sepasang bayi kembar perempuan yang berpegang tangan semalam menyentuh hati doktor dan jururawat yang menyambut kelahiran mereka.

SAJAHEBOH.COM - Kelahiran Menakjubkan Bayi Kembar Berpegangan Tangan Ketika Dilahirkan, Kebarangkalian Berlaku 1 Dalam 10,000 Kelahiran . . . . . . . . . . . . . . . . . . Sajaheboh.comSeorang wanita dari Ohio, Amerika melahirkan bayi perempuan kembar pada hari Jumaat. [Sajaheboh.com] Namun apa yang menarik ialah ketika dilahirkan, kedua-dua bayi tersebut berpegang tangan antara satu sama lain.

Ini merupakan satu peristiwa yang amat jarang berlaku dimana bayi tersebut turut berkongsi kantung amnion dan plasenta yang sama.

Kelahiran sedemikian itu dipanggil monoamniotik atau ” mono mono ” dan doktor mengatakan ia berlaku dalam kira-kira satu daripada setiap 10,000 kehamilan Ibu kepada bayi yang diberi nama Jenna dan Jillian, Sarah Thistlethwaite berkata kelahiran ini amat istimewa kerana mereka dilahirkan pada Hari Ibu.

SAJAHEBOH.COM - Kelahiran Menakjubkan Bayi Kembar Berpegangan Tangan Ketika Dilahirkan, Kebarangkalian Berlaku 1 Dalam 10,000 Kelahiran . . . . . . . . . . . . . . . . . . Sajaheboh.com

Lebih ajaib, bayi tersebut mampu bernafas dengan sendirinya tanpa memerlukan bantuan alat pernafasan.

“Sukar untuk digambarkan dengan kata-kata perasaan ini apabila mendapat tahu bahawa bayi saya berada dalam keadaan baik, ” katanya.

“Mereka sudah menjadi sahabat,” Sarah memberitahu kepada media. “Saya tidak boleh percaya mereka memegang tangan. Itulah yang menakjubkan.

Inilah rupa kembar itu sekarang, mereka sangat rapat dan berkawan baik, langsung tak dapat berpisah:

SAJAHEBOH.COM - Kelahiran Menakjubkan Bayi Kembar Berpegangan Tangan Ketika Dilahirkan, Kebarangkalian Berlaku 1 Dalam 10,000 Kelahiran . . . . . . . . . . . . . . . . . . Sajaheboh.com

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *