Kanak-Kanak Perempuan Ini Memakai Baju ‘Ajaib’ Rekaan Bapanya, Sesuatu Menakjubkan Berlaku Bila Dia Pusingkan Badannya

Kanak-Kanak Perempuan Ini Memakai Baju ‘Ajaib’ Rekaan Bapanya, Seorang Pereka Baju. Sesuatu Menakjubkan Berlaku Bila Dia Pusingkan Badannya.

SAJAHEBOH.COM - Kanak-Kanak Perempuan Ini Memakai Baju ‘Ajaib’ Rekaan Bapanya, Sesuatu Menakjubkan Berlaku Bila Dia Pusingkan Badannya SAJAHEBOH.COM SAJAHEBOH.COMKanak-kanak perempuan sudah semestinya mengimpikan untuk menjadi puteri Disney. Apabila dia dan bapanya merancang percutian ke Disneyland, bapanya tahu dia mesti menyediakan sesuatu yang istimewa buat puteri tersayang.

Bapa yang kreatif ini telah mengambil inspirasi daripada karakter Disney yang digemari anaknya.  [Sajaheboh.com] Bapanya memang merupakan seorang pereka baju dan dia mereka baju untuk sesiapa yang mengimpikan untuk menjadi seorang puteri Disney.

Kanak-Kanak Perempuan Ini Pun Memakai Baju ‘Ajaib’ Yang Direka Oleh Bapanya. Ternyata Sesuatu Yang Amat Mengejutkan Berlaku!

SAJAHEBOH.COM - Kanak-Kanak Perempuan Ini Memakai Baju ‘Ajaib’ Rekaan Bapanya, Sesuatu Menakjubkan Berlaku Bila Dia Pusingkan Badannya SAJAHEBOH.COM SAJAHEBOH.COM

Dan dengan satu sentuhan sahaja, mereka bertukar menjadi puteri Disney! Wow! Saksikan Apa Yang Berlaku Apabila Dia Memusingkan Badannya.

Kanak-kanak perempuan itu, Nephi Garcia kelihatan sangat cantik sebagai puteri Disney! Lihat sahaja keunikan baju nya itu! Bapa Nephi sememangnya pereka baju yang sangat berbakat.

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *