Inilah 7 Jenis Wanita Di Malaysia, Kaum Lelaki Kena Tahu

Inilah 7 Jenis Wanita Di Malaysia Yang Kaum Lelaki Perlu Tahu. Untuk lelaki yang sedang mencari jodoh, anda perlu tahu jenis-jenis wanita yang ada di Malaysia ni. Jangan harapkan rupa je cantik tapi perangai hampeh.

SAJAHEBOH.COM - Inilah 7 Jenis Wanita Di Malaysia, Kaum Lelaki Kena TahuWanita sekarang tak sama dengan wanita zaman mak-mak kita dulu. Memang jauh berbeza. Jadi, kali ini kami ingin kongsikan jenis-jenis wanita di Malaysia yang lelaki perlu tahu.

1. JENIS KAKI SHOPPING

Wanita jenis ini paling ditakuti lelaki. Mana taknya, lelaki bergaji bawah RM3,000 di Kuala Lumpur ditaksir sebagai golongan miskin. Memang perempuan tak pandang kalau lelaki tu bukan ‘CEO syarikat’.

2. JENIS GEDIK TAK KIRA WAKTU

Lelaki suka perempuan gedik tapi biarlah bertempat. Tapi kalau dapat yang gedik tak kira waktu memang rasa nak bagi penampar je. Selalunya perempuan cantik je jenis tergedik-gedik. OPS!

3. JENIS PEREMPUAN PAKAI TUDUNG LABUH

Sedap je mata memandang. Kalau nak pikat perempuan jenis macam ni, jangan la guna pickup line “cia..cia..cia..”. Memang tak jalan. Lagi satu jangan gelarkan mereka ni ‘hijabister’ sebab awek-awek hijabister ni tak sama kasta dengan mereka.

4. JENIS VALLEY GIRL

Wanita jenis ini biasanya bercakap dalam Bahasa Inggeris atau pun rojak campur dengan Bahasa Melayu. Paling jelik kalau bercakap dengan slang orang putih. Biasanya perempuan kaya je jenis macam ni. Tapi ada je perempuan biasa-biasa tapi bajet valley girl.

5. JENIS DIVA!

Apa beza Diva dengan Valley Girl? Perempuan jenis diva ni menyombong. Dia je la yang betul, orang lain semua salah. Jenis Diva ni hanya bergaul dengan mereka yang sama taraf je.

6. JENIS PEREMPUAN MELAYU TERAKHIR

Perempuan jenis ni memang susah untuk ditemui. Macam permata! Lemah lembut, sopan santun, pandai memasak dan jenis pakai baju kurung setiap masa. Kalau anda jumpa, jagalah baik-baik. Memang tak akan jumpa lagi dah nanti.

7. JENIS PERASAN KOREA

Ramai awek-awek bertudung perasan diri deorang ni KOREA! Ini bukan andaian, tapi realiti. Disebabkan taksun dengan Pretty Boy Korea, ramai la yang belajar cakap bahasa Korea. Sanggup simpan duit pergi Korea tapi pergi Umrah tak nak pulak.

p/s: Kenapa anda kena berhati-hati dengan wanita Kelantan?

Sekian.

sumber : hanasuva

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *