Ingat Boleh Lari! Pencuri Sangka Dia Berjaya Melarikan Diri Sebelum Kena Kepung Dengan 3 Forklift

Ingat Boleh Lari! Pencuri Sangka Dia Berjaya Melarikan Diri Sebelum Kena Kepung Dengan 3 Forklift. Kata orang tua tua, buat baik berpada pada buat jahat jangan sesekali.

SAJAHEBOH.COM - Ingat Boleh Lari! Pencuri Sangka Dia Berjaya Melarikan Diri Sebelum Kena Kepung Dengan 3 ForkliftSetiap perbuatan yang kita lakukan sudah pasti ada pembalasan nya atau pun ada yang mengambilnya dengan hukum karma.

Sekali dua kita melakukan kejahatan mungkin boleh terlepas dan merasa lega. Namun nasib tak akan selalu baik, tiba masanya kita akan terima akibatnya juga.

Seperti yang terjadi kepada pencuri lelaki malang ini. Tidak dapat dipastikan di mana tempat sebenar kejadian ini berlaku namun ia mungkin di sebuah gudang terbuka.

SAJAHEBOH.COM - Ingat Boleh Lari! Pencuri Sangka Dia Berjaya Melarikan Diri Sebelum Kena Kepung Dengan 3 Forklift

Pada mulanya kelihatan pekerja melakukan tugas masing masing.Sementara itu ada dua buah van yang sedang parkir di situ.Sebiji berwarna putih dan sebiji lagi berwarna gelap.

Tiba tiba datang sebuah kereta sedan berwarna merah dan parkir di sebelah van putih tersebut.

Pemandu kereta itu dilihat turun dari keretanya dan membuka pintu van tersebut lalu mengambil barangan berharga yang terdapat di dalamnya.Lalu dia dilihat cuba masuk semula ke dalam keretanya untk melarikan diri.

SAJAHEBOH.COM - Ingat Boleh Lari! Pencuri Sangka Dia Berjaya Melarikan Diri Sebelum Kena Kepung Dengan 3 Forklift

Mulanya kelihatan dia berjaya untuk melarikan diri namun nasib dia malang.Perbuatannya dah kantoi lebih awal.

Seorang pemandu forklift cuba menghalang keretanya. Pencuri itu cuba berpatah balik namun dilihat dua lagi forklift dengan pantas menghalangnya.

Akhirnya dia berjaya ditahan dan semoga dia mendapat hukuman setimpal dengan perbuatan bodoh yang telah dia lakukan..

VIDEO:

Sumber: Dharian

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *