Helikopter Mendarat Di Shell Untuk Isi Minyak Buat Para Pelanggan Dan Orang Ramai Tergaman

Helikopter Mendarat Di Shell Untuk Isi Minyak Buat Para Pelanggan Dan Orang Ramai Tergaman. Beberapa pelanggan di sebuah stesen minyak dikejutkan dengan kemunculan sebuah helikopter yang mendarat di stesen itu untuk mengisi bahan api.sajaheboh.com -  Helikopter Mendarat Di Shell Untuk Isi Minyak Buat Para Pelanggan Dan Orang Ramai Tergaman

Berdasarkan laporan Daily Star, kejadian luar biasa itu sempat dirakam oleh pelanggan yang berada di stesen minyak sebelum memuat naik di laman sosial.

Rakaman menunjukkan helikopter berwarna hitam mendarat di stesen tersebut dan juruterbang dengan selamba keluar mengisi bahan api.

Pelanggan yang berada di lokasi tergamam dan sekadar perhatikan gelagat juruterbang terbabit.

sajaheboh.com -  Helikopter Mendarat Di Shell Untuk Isi Minyak Buat Para Pelanggan Dan Orang Ramai Tergaman

Selesai mengisi bahan api, juruterbang membuat bayaran sebelum memasuki kokpit dan berlepas.

Seorang pelanggan enggan dikenali memberitahu penyiar stesen televisiyn tempatan Polsat News: “Saya telah melihat banyak perkara dalam hidup saya tetapi helikopter mendarat di stesen, ia luar biasa.”

sajaheboh.com -  Helikopter Mendarat Di Shell Untuk Isi Minyak Buat Para Pelanggan Dan Orang Ramai Tergaman

Kejadian berlaku di Poland

Kjadian yang pelik itu dirakamkan oleh pelanggan di stesen minyak Shell di Garwolin, Warsaw di Poland.

Sementara itu, polis kini menyiasat kejadian itu setelah tular di YouTube sehingga mendapat lebih 350,000 tontonan dan lebih 500 komen.

Jurucakap polis,Marek Kapusta mengatakan kepada media tempatan, pihaknya sedang melakukan siasatan di bawah pengawasan pejabat pendakwa.

” Tidak sukar untuk mengesannya, kerana juruterbang terbabit telah mengambil resit selepas membuat pembayaran, dia sendiri mendedahkan maklumat peribadinya.”

sajaheboh.com -  Helikopter Mendarat Di Shell Untuk Isi Minyak Buat Para Pelanggan Dan Orang Ramai Tergaman

Terdahulu pemilik kenderaan dikejutkan dengan kemunculan sebuah helikopter yang mendarat di sebuah stesen minyak untuk mengisi bahan api. Klip tersebut dimuat naik di laman YouTube pada Isnin dan meraih lebih 382,000 tontonan.

Rakaman menunjukkan sebuah helikopter berwarna hitam mendarat di stesen minyak. Keliharan juruterbang mengisi tangki minyak sambil diperhatikan oleh kakitangan stesen minyak berkenaan.

Juruterbang itu kemudian membuat bayaran sebelum memasuki kokpit dan berlepas. Tindakannya yang selamba itu seperti tiada apa yang telah berlaku ketika itu.

Seorang pelanggan memberitahu;

” Boleh jadi dia singgah untuk membeli hotdog..atau mungkin dia mahu menebus mata ganjaran…

” Anda pastinya perlu menjadi juruterbang yang sangat cekap untuk melakukan perkara seperti sedemikian.”

” Ia seolah melihat aksi sebuah filem juruterbang profesional melakukan pendaratan kecemasan bagi menyelamatkan keadaan” kata individu terbabit.

 

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *