‘Dah Macam Rossi’ – Aksi Lucu Sultan Johor ‘Merempit’ Ini Tarik Perhatian Netizen. SEMPOI BETUL!

‘Dah Macam Rossi’ – Aksi Lucu Sultan Johor ‘Merempit’ Ini Tarik Perhatian Netizen. SEMPOI BETUL! Sultan Johor, Sultan Ibrahim Almarhum Sultan Iskandar merupakan antara salah seorang sultan yang sangat berjiwa rakyat dan mesra.

SAJAHEBOH.COM - ‘Dah Macam Rossi’ – Aksi Lucu Sultan Johor ‘Merempit’ Ini Tarik Perhatian NetizenDi media sosial, baginda jelas sangat disenangi ramai dek kerana perwatakannya yang bersahaja. Terbaru, aksi lucu Sultan Ibrahim menunggang motosikal sambil membonceng permaisuri, Raja Zarith Sofiah yang dimuat naik Tunku Idris di Instagram telah mencuit hati netizen.

Ramai yang tidak sangka Sultan Ibrahim seorang yang sangat sporting dan suka mengusik!

Apa yang menarik perhatian netizen adalah gaya ‘rempit’ Sultan Johor bertujuan mengusik permaisuri yang membonceng di belakang.

A post shared by @tunku_idris on

Sampai terjerit-jerit Raja Zarith Sofiah dibuatnya! Tambah melucukan apabila melihat Raja Zarith Sofiah memeluk erat Sultan Johor yang memecut laju.

A post shared by @tunku_idris on

Di ruangan komen, ramai yang memuji aksi sempoi dan sporting Sultan Johor yang hanya menunggang kapcai. Aksi yang dirakam dipercayai berdekatan Padan Polo DiRaja di Istana Pasir Pelangi ini mendapat lebih 200k tontonan.

SAJAHEBOH.COM - ‘Dah Macam Rossi’ – Aksi Lucu Sultan Johor ‘Merempit’ Ini Tarik Perhatian Netizen

Ramai terhibur

SAJAHEBOH.COM - ‘Dah Macam Rossi’ – Aksi Lucu Sultan Johor ‘Merempit’ Ini Tarik Perhatian Netizen

Sempoi BETUL!

Sumber : Instagram @tunku_idris

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *