Bapa Rakam Video Anak Setiap Minggu Selama 18 Tahun, Hasilnya Amat Mengagumkan!

Bapa Rakam Video Anak Setiap Minggu Selama 18 Tahun, Hasilnya Amat Mengagumkan! Seorang youtuber dan artis bernama Farns Hofmeester dari Utrecht, Belanda telah membuat satu rakaman yang sangat mengagumkan ramai orang.

SAJAHEBOH.COM -  Bapa Rakam Video Anak Setiap Minggu Selama 18 Tahun, Hasilnya Amat Mengagumkan!Beliau telah membuat rakaman video berkenaan anaknya yang bernama Lotte dan Vince. Hofmeester mula merakam video Lotte anaknya itu bermula sejak dari hari pertama Lotte dilahirkan.

Setiap hari Sabtu, beliau akan membuat rakaman video tentang Lotte dan Vince dan video yang dirakam setiap minggu itu berdurasi kurang dari 1 minit.

Setiap minggu Hofmeester akan merakam video anak anaknya dengan keadaan gaya yang sama sambil anak anaknya bercakap di hadapan kamera.

SAJAHEBOH.COM -  Bapa Rakam Video Anak Setiap Minggu Selama 18 Tahun, Hasilnya Amat Mengagumkan!

Dengan rakaman ini, beliau telah mencipta dan boleh menunjukan perubahan masa yang memaparkan proses penuaan yang berlaku kepada anak-anaknya dalam beberapa minit sahaja.

Difahamkan lagi, beliau telah membuat rakaman video anaknya yang bernama Lotte ini bermula sejak tahun 1999 lagi, sewaktu dari hari pertama anaknya Lotte dilahirkan.

SAJAHEBOH.COM -  Bapa Rakam Video Anak Setiap Minggu Selama 18 Tahun, Hasilnya Amat Mengagumkan!

Kini sudah 18 tahun berlalu dan beliau terus merakam video anak anaknya tanpa sebarang masalah. Banyak perubahan yang berlaku dan boleh dilihat dari video yang dirakam.

Melalui klip rakaman yang berdurasi kurang dari 6 minit ini, anda akan dapat melihat perubahan yang berlaku kepada Lotte dari sekecil bayi sehingga meningkat dewasa sebagai seorang remaja mengikut laluan masa seperti yang akan dipaparkan dalam video yang direkodkan dibawah.

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *