Bahan Kuatkan Lutut Dan Kurangkan Berat Badan (3 Bahan Sahaja)

Bahan Kuatkan Lutut Dan Kurangkan Berat Badan (3 Bahan Sahaja). Tak perlu berhabis wang beli produk yang beratus harganya, korang cuba je guna 3 bahan ni. Bukan sahaja boleh turunkan berat badan, malah membantu untuk kuatkan lutut seseorang.

Sajaheboh.com - Bahan Kuatkan Lutut Dan Kurangkan Berat Badan (3 Bahan Sahaja)Jom lihat bagaimana nak guna tips ini. Cara untuk susutkan berat badan :

Epal

Kalau nak turunkan berat badan, minum jus epal hijau atau makan epal satu kali selama seminggu. Tahu apa fungsi epal hijau? Epal hijau membantu membuang lemak di celah-celah otot perut. Selain itu, segala kanji, karbohidrat yang kita makan akan dihakis dari dinding usus kita.

Peringatan: Epal hijau boleh dimakan begitu sahaja atau boleh dimakan dengan cara lain. Sekiranya jus, korang kena tunggu selama 15-20 minit untuk makan makanan lain.

Lemon

Lemon tujuannya untuk detoksifikasi. Selesai makan epal atau minum jus, korang makan pula lemon atau minum jus lemon 1 biji sebelum sarapan ataupun 1 biji sebelum korang masuk tidur setiap hari. Kalau korang taknak rasa masam, campur dengan madu dalam jus lemon ataupun letak gula perang.

Dalam masa 2 minggu sahaja, lihat perubahan.

Cara kuatkan lutut

Potong bendi nipis nipis dan rendam dalam air panas. Minum pada keesokan hari sebelum sarapan pagi. Yang penting, amalkan setiap hari okay! Dalam masa sebulan, insyaallah ada kesannya.

Selamat mencuba semua!

Facebook Comments Box

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *