“Mama Kata Jangan Kawan Dengan Orang Lain, Mama Haramkan!” Jawapan Balas Marissa Pada Abby Cukup Padu

“Mama Kata Jangan Kawan Dengan Orang Lain, Mama Haramkan!” Jawapan Balas Marissa Pada Abby Cukup Padu. Kenapa dan bagaimana rakan dapat membentuk kehidupan anda?

SAJAHEBOH.COM - "Mama Kata Jangan Kawan Dengan Orang Lain, Mama Haramkan!" Jawapan Balas Marissa Pada Abby Cukup PaduSalah satu bidang psikologi yang paling penting dan paling kurang difahami merangkumi peranan kawan dalam kehidupan kita.

Dalam penulisan saya sendiri mengenai perkembangan dewasa dan penuaan, saya sentiasa berasa kecewa dengan kekurangan penyelidikan mengenai topik ini di bawah kategori hubungan rapat dalam kehidupan pertengahan dan kemudiannya.

Kebanyakan penyelidikan mengenai persahabatan merangkumi kanak-kanak dan remaja, dan jarang sekali para penyelidik serius menangani persahabatan di atas (dan majoriti) jangka hayat.

SAJAHEBOH.COM - "Mama Kata Jangan Kawan Dengan Orang Lain, Mama Haramkan!" Jawapan Balas Marissa Pada Abby Cukup Padu

Nasib baik, penulis buku baru Carlin Flora (pautan luar), Friendfluence (pautan luar), menangani jurang yang sangat diperlukan ini. Dia menarik bersama-sama sastera akademik yang ada dan luas mengenai persahabatan dengan pandangan peribadi dan wawancara, meneroka semua aspek persahabatan dengan cara yang bijaksana dan menarik.

Sekiranya anda mempunyai keraguan bahawa rakan adalah salah satu yang paling penting, sekurang-kurangnya memahami, aspek kehidupan, Flora akan meyakinkan anda. Apabila datang kepada kebahagiaan, kawan anda adalah kunci.

Apa apa pun, mari saksikan video di bawah. Jangan kawan dgn org lain, Mama haramkan!! Tengok jawapan balas Marissa bila Abby tak bagi berkawan

Sila tonton video:

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *